top of page

Interior Design-Decorating & Lifestyle Event Group

Public·1 member

Top Eleven: Kako dobiti neograničen broj tokena pomoću ovih aplikacija


Kako Hakovati Tokene Za Top Eleven
Ako ste ljubitelj fudbala i volite da igrate menadžerske igre na internetu, verovatno ste čuli za Top Eleven. Ova igra vam omogućava da kreirate i vodite svoj klub, da se takmičite sa drugim igračima širom sveta i da uživate u realističnom fudbalskom iskustvu. Međutim, da biste napredovali u igri i poboljšali svoj tim, potrebni su vam tokeni - virtuelna valuta koja se koristi za kupovinu igrača, treninga, stadiona i drugih stvari.
Kako Hakovati Tokene Za Top ElevenTokeni se mogu kupiti pravim novcem, ali to može biti skupo i nepristupačno za mnoge igrače. Zato mnogi traže načine kako da hakuju tokene za Top Eleven i dobiju ih besplatno. U ovom članku ćemo vam pokazati neke od najboljih hakova za Top Eleven koji vam mogu pomoći da zaradite tokene bez trošenja novca.


Uvod
Top Eleven je jedna od najpopularnijih i najigranijih fudbalskih menadžerskih igara na internetu. Igra je lansirana 2010. godine od strane srpske kompanije Nordeus i od tada je privukla preko 200 miliona registrovanih igrača širom sveta. Igra je dostupna na Facebooku, iOS-u i Android-u i podržava više od 30 jezika.


U Top Eleven, vi ste menadžer svog fudbalskog kluba koji možete nazvati kako želite, dizajnirati grb i dresove, izabrati formaciju i taktiku, kupovati i prodavati igrače, organizovati treninge i prijateljske utakmice, učestvovati u ligama, kupovima i šampionatima i još mnogo toga. Cilj igre je da izgradite najbolji mogući tim i osvojite što više trofeja.


Šta je Top Eleven i zašto su tokeni važni?
Da biste uspeli u Top Eleven, potrebno je da imate dovoljno resursa koji vam omogućavaju da unapredite svoj klub. Najvažniji resurs u igri su tokeni - virtuelna valuta koja se koristi za razne svrhe, kao što su:


 • Kupovina igrača na aukcijama • Obnavljanje ugovora sa igračima • Kupovina trening paketa • Kupovina stadionskih paketa • Kupovina medicinskih paketa • Kupovina moralnih paketa • Kupovina rest paketa • Kupovina specijalnih sposobnosti za igrače • Kupovina dodatnih utakmica • Kupovina dodatnih slotova za prijatelje • Kupovina dodatnih slotova za lige • Kupovina dodatnih slotova za kupove • Kupovina dodatnih slotova za šampionate • Kupovina VIP statusaKao što vidite, tokeni su neophodni za skoro sve aspekte igre i bez njih je teško napraviti konkurentan tim. Međutim, tokeni nisu lako dostupni i njihova cena varira u zavisnosti od tržišta i ponude i potražnje. Trenutno, jedan token košta oko 0.1 evra, što znači da ako želite da kupite 100 tokena, morate da platite oko 10 evra.


Kako se mogu dobiti tokeni besplatno?
Naravno, ne morate da trošite novac da biste dobili tokene za Top Eleven. Postoje neki načini kako da ih zaradite besplatno ili uz minimalan napor. Evo nekih od njih:


SpeedyCo.in
Ovo je aplikacija koja će vam pomoći ako tek počinjete u nižoj ligi i želite zaraditi novac i brzo napredovati u igri. Sa SpeedyCo.in možete zaraditi besplatan i beskonačan novac za Top Eleven tako što ćete gledati reklame, popunjavati ankete, preuzimati aplikacije ili igrati druge igre. Za svaku aktivnost koju obavite dobijate kredite koje možete zameniti za novac u Top Eleven. Možete zaraditi do 10 evra dnevno ako ste aktivni na ovoj aplikaciji.


xtreme-token
Ovo je aplikacija koja vam može pomoći da dobijete besplatne tokene za Top Eleven gde ih ažurirate kako se igra mijenja. Sa xtreme-token možete generisati neograničen broj tokena za svoj nalog u Top Eleven tako što ćete uneti svoje korisničko ime i izabrati koliko tokena želite. Aplikacija je sigurna i ne traži vašu lozinku ili bilo kakve lične podatke.


Igranje sa računara
Jedan od najlakših načina da dobijete tokene za Top Eleven je da igrate igru sa računara umesto sa mobilnog uređaja. Naime, kada igrate sa računara, imate pristup više opcija za zaradu tokena koje nisu dostupne na mobilnim platformama. Na primer:


 • Možete gledati video reklame koje vam daju po jedan token za svaku reklamu. • Možete pratiti zvaničnu Facebook stranicu Top Eleven i učestvovati u nagradnim igrama koje vam mogu doneti veliki broj tokena. • Možete se prijaviti za newsletter Top Eleven i dobiti 100 tokena kao poklon dobrodošlice. • Možete pozvati svoje prijatelje da se pridruže igri i dobiti po 5 tokena za svakog prijatelja koji se registruje. • Možete se povezati sa svojim Facebook nalogom i dobiti 5 tokena kao bonus.Kovanice
Kovanice
Osim tokena, postoji još jedna valuta u Top Eleven koja se zove kovanice. Kovanice se mogu koristiti za kupovinu nekih stvari u igri kao što su dresovi, grbovi ili lopte. Kovanice se mogu zaraditi tako što ćete:


 • Pobediti utakmice u ligama, kupovima i šampionatima • Osvojiti trofeje i medalje • Završiti sezonske ciljeve • Primiti sponzorstva od raznih kompanija • Prodati igrače na aukcijamaKovanice su manje vredne od tokena i ne mogu se koristiti za kupovinu najboljih igrača ili paketa. Međutim, kovanice su korisne za kupovinu nekih osnovnih stvari koje vam mogu pomoći da poboljšate izgled i performanse vašeg tima.


Top Eleven codes
Jedan od najnovijih i najzanimljivijih načina da dobijete tokene za Top Eleven je da iskoristite Top Eleven codes. Ovo su specijalni kodovi koje možete uneti na zvaničnom sajtu Top Eleven i dobiti razne nagrade kao što su tokeni, boosteri, kovanice i drugi predmeti. Top Eleven codes se obično daju kao deo promocija, nagradnih igara ili događaja koji se organizuju od strane Top Eleven tima.


Da biste iskoristili Top Eleven codes, potrebno je da imate Facebook nalog koji je povezan sa igrom i da pratite zvaničnu Facebook stranicu Top Eleven gde se objavljuju novi kodovi. Takođe, možete pratiti razne sajtove i kanale koji se bave Top Eleven igrom i koji dele kodove sa svojim pratiocima. Kada nađete kod koji želite da iskoristite, samo ga unesite na zvaničnom sajtu Top Eleven i uživajte u svojoj nagradi.


Zaključak
Kao što ste videli, postoje razni načini kako da hakuju tokene za Top Eleven i dobiju ih besplatno ili uz minimalan napor. Neki od njih su legalni i sigurni, dok su neki rizični i mogu dovesti do gubitka vašeg naloga ili podataka. Zato vam savetujemo da budete oprezni kada koristite hakove za Top Eleven i da uvek proverite izvor i pouzdanost aplikacije ili sajta koji vam nudi tokene.


Ako ste strastveni igrač Top Eleven i želite da napravite najbolji mogući tim, nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i da ste naučili nešto novo o tome kako da hakuju tokene za Top Eleven. Sada možete da uživate u igri bez brige o tome da li ćete imati dovoljno tokena za sve što želite da uradite. Srećno i vidimo se na terenu!


FAQ
Ovde ćemo odgovoriti na neka od najčešćih pitanja koja imaju igrači Top Eleven kada je reč o hakovanju tokena.


Koliko tokena mogu da dobijem besplatno?
To zavisi od toga koji metod koristite za hakovanje tokena. Neki metodi vam mogu dati neograničen broj tokena, dok drugi imaju ograničenja ili uslove koje morate ispuniti. U proseku, možete očekivati da dobijete između 5 i 50 tokena dnevno ako koristite besplatne metode.


Da li je hakovanje tokena legalno?
Hakovanje tokena nije legalno jer predstavlja kršenje uslova korišćenja igre. Ako vas uhvate da koristite hakove za Top Eleven, možete biti kažnjeni na razne načine, kao što su oduzimanje tokena, zabrana igranja ili brisanje naloga. Zato vam preporučujemo da budete oprezni i diskretni kada koristite hakove za Top Eleven.


Da li je hakovanje tokena sigurno?
Hakovanje tokena nije sigurno jer može dovesti do gubitka vašeg naloga ili podataka. Neki hakovi za Top Eleven mogu sadržati viruse, malvere ili špijunski softver koji mogu oštetiti vaš uređaj ili ukrasti vaše lične informacije. Takođe, neki hakovi za Top Eleven mogu biti lažni ili prevara koji vas navode da platite novac ili date svoje podatke bez ikakve protivusluge. Zato vam savetujemo da budete oprezni i proverite izvor i pouzdanost hakova za Top Eleven pre nego što ih koristite.


Kako mogu proveriti da li je hak za Top Eleven legitiman?
Postoje neki znaci koji vam mogu pomoći da prepoznate da li je hak za Top Eleven legitiman ili ne. Evo nekih od njih:


 • Ako hak zahteva vašu lozinku ili bilo kakve lične podatke, verovatno je prevara. • Ako hak traži novac ili kreditnu karticu, verovatno je prevara. • Ako hak ima loše recenzije ili komentare od drugih korisnika, verovatno je prevara. • Ako hak ima previše obećanja ili nerealna očekivanja, verovatno je prevara. • Ako hak ima loš dizajn ili gramatiku, verovatno je prevara. • Ako hak dolazi sa nepoznatog ili sumnjivog sajta ili aplikacije, verovatno je prevara.Naravno, ovo nisu apsolutni kriterijumi i postoje izuzeci, ali u većini slučajeva možete ih koristiti kao smernice za procenu legitimnosti hakova za Top Eleven.


Gde mogu naći više informacija o hakovanju tokena za Top Eleven?
Ako želite da saznate više o hakovanju tokena za Top Eleven, možete posetiti neke od sledećih resursa:


 • Zvanična Facebook stranica Top Eleven: https://www.facebook.com/topeleven • Zvanični forum Top Eleven: https://forum.topeleven.com/ • Zvanični Discord server Top Eleven: https://discord.gg/VEEzx8Y • Razni sajtovi i kanali koji se bave Top Eleven igrom i koji dele kodove i savete sa svojim pratiocima.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page